אמנם נראה שהקיץ כאן כבר כל כך הרבה זמן, אבל העונה הרשמית נפתחה זה עתה ומציעה לנו להנות מכל הטוב שיש לקיץ הישראלי להציע. אבטיח קר על הים, חופשות בטבע הישראלי, פארקים מאובזרים והרבה מאוד פקקים בכבישים.
לצד כל אלה, אנחנו חושבים שהדבר הכי טוב בקיץ, הוא המעבר שבין מטבח חורפי למטבח של קיץ ישראלי – מרענן, טרי, מתוק, חמצמץ וצבעוני. אלו כמה הצעות חדשות שיעזרו למטבח שלך להפיק את המקסימום מהעונה ויהפכו כל טיול, פיקניק ורביצה על חוף הים למהנה במיוחד.
מסחטת מיצים
היש מרענן, מקפיץ ויפה יותר ממיץ תפוזים שנסחט זה עתה? מסחטת מיצים היא פריט חובה בסט אביזרי מטבח לקיץ. כוסות זכוכית דקיקות מוגשות עם שילובים מוכרים כמו תפוח וסלק, או מפתיעים יותר שבא לך להתנסות איתם ולחדש לאורחים שלך – כל אלה בהישג יד במטבח שלך.
קולפן סיבובי
ישראל ידועה במיוחד במגוון יפהפה של פירות וירקות טריים הגדלים באדמותיה בהתאם לעונות השנה. זו ההזדמנות להצטייד בכלים קטנים אך כאלה שיאפשרו לך לשדרג כל פרי וירק ולהפתיע בהגשה וטעמים מעולם אחר. מקישואי זוקיני טריים ממולאים בבורגול וחמוציות, גילופי גזרים שמעטרים את הסלט ועד עגבניות ומלפפונים שהתחפשו לממולאים קרירים ומרעננים. את כל אלה יאפשר לך קולפן סיבובי אחד – פריט תמים למראה, אך אחד מאביזרי המטבח הטובים ביותר והפשוטים לתפעול.
סט פיקניק משודרג
המחשבה על אותו סל מקש עם מפת המשבצות באדום-לבן היתה אולי טרנד אי שם בשנות ה-90. אלו כמה הצעות שישדרגו את הפיקניק שלך ויביאו אותו לרמה אחרת של טריות, גיוון ואפשרויות הגשה.
- מיני קוצץ ירקות ידני (ונייד) – מאפשר לך לקצוץ את הסלט הישראלי המוכר במקום. מכשיר קטן, קל משקל ומתפרק לחלקים שמקלים על אריזתו לדרך
- מפת פיקניק עם גומי – כזו שיכולה להתאים את עצמה לכל שולחן פיקניק ולהפוך ברגע אחד את כל החוויה לצבעונית ואסטטית במיוחד
- סט כלים רב פעמי לאכילה והגשה – כי איכות הסביבה חשובה לכולנו. כלים רב פעמיים ניתן להשיג כיום ממגוון חומרים – קש חיטה, סיליקון, במבוק ועוד – קלי משקל, פשוטים לניקוי ומגיעים במגוון גדלים שיאפשרו לנו לארוז אותם בסל הפיקניק החדש שלנו